top of page

A Fidesz nem ad ingyen fát!!!

Milyen rohadt világ van itt Magyarországon?

A DK jelöltje utánajár a polgárok panaszainak. Felháborító, hogy a Fidesz nem akar ingyen fát adni, erős, egészséges, dolgozni képes emberek számára. Az ingyen fa alanyi jogon kellene járjon minden polgárnak, a panelban élőknek is!

Ezt ugye senki nem gondolja komolyan? Ez a fajta ostobaság egy Dk-s politikustól is túlzás. Ez az egyik baj a jelenlegi ellenzékkel, nem értik a magyar embereket. Ez nem cigánykérdés, ezt felejtsük is el. Ez pusztán arról szól, hogy a magyar emberek keményen megdolgoznak mindenért, eszük ágában sincs ingyen adni bármit is olyanoknak, akik munkával képesek lennének azt előteremteni maguk számára.

Aki ma vidéken vagy városban azt állítja, hogy nem kap munkát, hogy kénytelen putriba tengődni, az hazudik. Aljas módon hazudik. Tanyák tucatjai állnak vidéken gazdátlanul, amit a tulajdonos bérmentve odaad,csak valaki tartsa rendben. Idény, napszám és folyamatosan végezhető munkalehetőségek tucatja várja a dolgozni akarókat.

Egy dél-alföldi vállalkozó barátom mondta, hogy saját tapasztalatából tudja, (mivel munkások tucatjait alkalmazza) hogy ma Magyarországon mindenütt lehet tisztességes munkabért adó munkát szerezni. Aki egészséges, képes dolgozni, annak ma nem kell szegénységben élnie.

Ezzel persze nem azt állítom, hogy ma dübörög a jólét, vagy betanított munkásként, a munkabéredből milliomossá válhatsz, egzotikus utazásokat engedhetsz meg magadnak napszámból. Azonban azt határozottan állítom, hogy nélkülöznie nem kell egy munkaképes embernek és családjának.

Meg kell érteni, hogy nincs többé ingyen ebéd, meg kell dolgoznia az ételért, a fáért, semmi nem jár ingyen. A magyar emberek senkit nem akarnak segélyen eltartani.

Persze ez a munkamániás szigor nem vonatkozik az elesettekre, azokra akik saját hibájukon kívüli okokból élnek meg nem érdemelt szegénységben. Öregek, gyerekek, betegek, ők joggal számíthatnak a segítségre. Az állam őket kellene jobban felkarolja.

De ne várja el senki, hogy az adónkból eltartjuk a munkaképes felnőtteket. A videóban szereplő fiatal srác nem úgy néz ki, mint aki le van százalékolva. Az a baj, hogy pont ez a típus rontja a cigányság hitelét. Ez a fajta az, aki a segély felmarkolása után parasztozza a dolgozó magyarokat, hülyének nézi azokat, akik reggeltől estig dolgoznak, hogy a családjukat eltartsák.

Nincs szükség kormány propagandára, ha az ellenzék saját maga oszt meg ilyen videókat. A DK, szíve szerint egyből szétosztaná az adónkat ezek között, azonnal segély-infúzióra tenné ezt a réteget. Mindeközben gyűlöletet keltenek a határon túli magyarok ellen.


Louis de Funes
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page