top of page

Tőről metszett hazaáruló

Van Soros hálózat. Minden héten előkerül valamilyen egyértelmű bizonyíték arra nézve, hogy civilnek mondott szervezetek összehangoltan dolgoznak egy-egy adott ügy keresztülvitelén, mint a polip ezer csápja. A fej akarata szerint, a karok egymástól függetlenül cselekesznek, mindenki elvégzi a maga részfeladatát. Persze az ellenzéki média minden fórumon azt harsogja, hogy a hálózat létének a feltételezése, nem több, mint egyszerű összeesküvés-elmélet gyártás. Ne értse senki félre, de nekem erről mindig az jut eszembe, hogy az ördög legnagyobb cselvetése, hogy elhiteti magáról, hogy nem létezik.

Most azonban Dénes Balázsról bebizonyosodott, hogy Magyarország ellen lobbizik egy Soros György által támogatott szervezet képviseletében. Lebuktatták, izraeli újságírók. Beigazolódott, valóban vannak olyan szervezetek, amelyek fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy a befektetőket elriasszák, hogy az ország rossz hírét keltsék minden lehetséges eszközzel. Addig a pillanatig, amíg a hálózatuk szívének egy kedves kormány nem alakul Magyarországon, addig ez a magyarellenes "házalás" folytatódni fog. Vagy ameddig egyértelművé nem válik, hogy melyek azok a szervezetek, akik megbízásból, politikai motivációval végzik a "dolgukat".

Istennek hála ma nincs az országban munkanélküliség. Aki dolgozni akar, az különösebb nehézségek nélkül képes munkát találni. Azonban az már közel sem mindegy, hogy az újabb befektetések tucatjával hozzák létre a jól fizető, magasabb képzettséget igénylő munkahelyeket. Az ilyen munkahelyek megteremtésének feküdt keresztbe Dénes Balázs.

Miközben a Soroshoz köthető szervezetek, újságok, pártok azon jajonganak és azt hányják a kormány szemére, hogy a képzett fiatalok egy része elhagyja az országot, addig egy másik „csáp” azon dolgozik, hogy számukra alkalmas munkahelyek ne jöhessenek létre.

Dénes Balázs azzal akarta a lebukás élét elvenni, hogy elmondta, sosem csinált titkot a tevékenységéből, nem is érti a megütközést. A többség számára valóban nem volt titok, azonban ilyen szintű lebukásra még nem volt példa. Az ország közvéleménye most színről-színre megtudhatja, hogy mit ért a kormány Soros-hálózat alatt.

A Jerusalem Post munkatársai kellettek ahhoz, hogy bizonyíték is napvilágot lásson arról, amit tudtunk, amiről sokan beszéltek. Bizonyíték a háttérmunkára, az összehangolt cselekvésre, a rosszindulatú rágalmazásra. Ettől a ponttól kezdve bizonyított, hogy Soros szervezetek azt akarják elérni, hogy a nagyvállalatok büntessék a magyar népet mindaddig, amíg egy nekik tetsző kormány nem alakul. Nem számít a népakarat, a demokratikus választások, gazdasági zsarolással szeretnének hatalomba segíteni valaki olyat, aki nem ellenzi a nyitott társadalom eszméjét.

A nyitott társadalom mibenlétére most nem térek ki. De nem kell hozzá nagy fantázia, hogy tudjuk mire nyitott az a társadalom, amiről ezek az emberek álmodnak.

Érdemes picit elgondolkodni azon, milyen ember lehet az olyan, aki a hétköznapi emberek megélhetését áldozza fel annak érdekében, hogy az ál-civil szervezeteknek, ne kelljen nyilatkozniuk támogatói hátterükről. Továbbra is maradjon rejtve, hogy kik finanszírozzák azokat a szervezeteket, akik mindenféle felhatalmazás és felelősség nélkül bele akarnak avatkozni egy szuverén ország belügyeibe. Akik időnkét mozgalmakat szerveznek a kormány ellen, akik aktívan formálni akarják a politikát civil álarc mögött, miközben valóság az, hogy teljesen politikai jellegű csoportokról van szó. Kimeríthetetlen anyagi bázissal, a politikai pártokra érvényes törvények megkerülésével dolgoznak. Ezeknek a szervezeteknek a védelmében nem túl nagy ár feláldozni emberek boldogulását.

Érdemes lenne azon is elgondolkodni, hogy mi jár azoknak az ellenzéki politikusoknak fejében, akik lapítanak a lebukás után. Akik nem háborodnak fel azon, hogy egy magyar ember a hazája ellen lobbizik. Vajon ezek a pártok és vezetőik Magyarország érdekeit tartják szem előtt? Vajon azoknak a politikusoknak tényleg fontos a jólétünk, kormányra kerülve az ország érdekeit fogják képviselni?

Sokkal valószínűbb, hogy Dénes Balázs szellemiségét magukévá téve, azonnal hátrébb sorolnak mindenfajta magyar érdekű ügyet, amikor olyan nemes célok szolgálatába nem parancsolják őket, mint a migráns befogadás és a sokszínű, soknemzetiségű társadalom megteremtése. Nem csak Dénes Balázs bukott le, az egész ellenzék és civil csoportosulás.

A Jesruselem Post munkatársait köszönet illeti, újra bebizonyosodott, a zsidók nem az ellenségeink, az ellenünk támadókat saját sorainkban kell keresni.


Louis de Funes
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page